~ Вселена

На тъмно, за да не нарушавам спокойствието на тъмнината. Много хубав момент, пиша го, за да го запомня. Няма да ти го разказвам, ... нищо специално - радвам се, че те има. Че аз те имам. Сигурно и ти се радваш, че ме има, за да ме имаш. И така... всичко в кръг. Каква ни е Вселена? ... И защо с capital letter? То всичко около нас се върти, а не ние около всичкото. Не е ли така? ... Скоро ли ще се обадиш? ... спи ми се - 22:14.
Четох български.. Карбовски пише красиво. Боли, реже - ама е красиво... И все самота. Тя като че ли е все някъде! И не искаме да си признаем, че може и тук да е. И се пазим от нея с хиляди действия... за да предотвратим бездействието, което при тези с повече IQ се развива до самота... Пък уж имаме нужда от нея. Shit.
... Хайде звънни. И ме обичай, защото ми е малко бездействено! ... чакам. Не знам, защо пиша - да да ''действам''. Може би и за да не мисля за разни други всякакви неща... dbase, kim, HBT, leon, Info, претенции в абзаци и въобщееее - балон от въздух! PUB с 3 букви. Но съм ОК - .. с 2!

No comments: